dilluns, 31 de maig del 2010

Arriba la calor...i les vacances?

Arriba la calor, i amb ella les ganes de fer vacances. Perquè de ganes en té tothom. N'hi ha que, malgrat tot, no se n'estan dels grans viatges, alguns s'hi miren més i diuen "aquest any anirem de camping", i d'altres no s'ho poden ni plantejar (ni parlar-ne, vaja). De totes maneres, per pocs recursos de què disposem, i per més que tinguem obligació de treballar -qui tingui la sort de fer-ho- o d'estudiar  per reciclar-nos i poder tenir opció a una fenia (ja no dic: ni millor, ni pitjor; simplement, una feina), qui més qui menys, tothom espera amb ànsia les "vacances".  Unes vacances entre cometes perquè qui no es busqui un curro per l'estiu, es buscarà cursos per estudiar, a distància o presencials, i si no, potser s'haurà de fer companyia a la parella, que és ella qui es troba en aquesta situació. 

No obstant això, una remulladeta a la platja -ni que sigui a la Barceloneta- o a la piscina municipal, o al Ripoll (ara que amb les pluges ens ve més ple! Almenys aquest any no se'ns ha ajuntat la sequera mediambiental amb la sequera econòmica) sí que ens la podrem permetre. Perquè el que és a casa nostra, la calor apreta i potser un estiu d'aquests, si ens hem de quedar gaire per aquí Sabadell, ens trauran de casa com pernils cuits al forn. No exagero, no. Aquest any tenim termòmetre i ja estem pendents de batre rècords de temperatura. 

Jo, sincerament, desitjo que arribin les primeres vacances per poder fer les vacances entre cometes, i així preparar-me per als temps que venen. Ja vam fer bé l'estiu passat de celebrar el final de les meves oposicions fent de les vacances un no-parar d'anar amunt i avall, que si ara cap aquí, que si ara cap allà..., talment com si ens ensuméssim que tardaríem en poder gaudir tant del temps lliure. Potser sí que vam tenir vista...

Per sort, ens queda el consol de poder gaudir cada moment que vivim, per petit que sigui. Deixar el gaudi pel temps lliure o les vacances, és un gran error i un mal plantejament vital.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada